portfolioista ja muista kirjoituksistaHohhoijaa. Nyt jo meinaa iskeä bloggarin
sanattomuus. On ollut tosi kiireistä viikon ajan, ja sittenhän tämä tämmöinen kaikki, pientäkin luovuutta "vaativa" jää. 
En hitsi vieköön nyt luovuta!


Näissä hulabaloo-hetkissähän sitä rauhoittumista ja pysähtymistä juuri tarvii. Mulle kirjoittaminen on just sitä. Hetken hengähdys. Syvempi hengitys.

 Olen opiskeluun liittyen joutunut tekemään itsestäni kertovan cv-tyyppisen lärpäkkeen. Voi kamala, kuinka vaikeaa! Osaan kyllä toki tehdä asiallisen cv:n, mutta tämä oli vapaamuotoisempi portfolio, jossa ideana oli kertoa myös muista hyvistä puolistaan kuin vain ihan "kylmä osaaminen". Toisaalta, sitten kun vain päätin täysin kritiikittömästi kirjoitella kaikkea maan ja taivaan väliltä, niin saahan siihen paperille kaikenlaista. Ja lopulta, on ihan varmaan terveellistä katsella välillä itseään oikein positiivisin silmälasein. Hyvin epäsuomalaisesti.

Olen parin viikon aikana saanut parilta taholta kannustusta kirjoittamiseen. Se on tuntunut tositosi mukavalta, kun kirjoittaminen on itselle usein jotenkin suorastaan terapeuttista tai puhdistavaa. Ihana kuulla, että se on tuottanut vieläpä jollekulle toisellekin iloa. Tulee kovin kiitollinen olo!
 
Vielä vähän edelliseen sohvaperunapäivitykseeni liityen, tämän kirjoittamisen alku on hiukkasen samanlaista kuin lenkille lähtö. Huokailuttaa ja tuntuu, ettei ole energiaa mihinkään. Sitten sitä kuitenkin aloittaa ja lopussa seisoo hyvä mieli. Tai ainakin parempi.

-rosalia

Kommentit

  1. Samaa mieltä, kirjoittaminen ON terapeuttista, ja ehkä jopa elämisen ehto. Muiskuja!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tietynlainen henkiin jääminen tässä varmistuu :) Samoin ihanaa päivää sulle! -r

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit