uusia ajatuksia ja pieni impro


 Ihan vain aloitan. Täytyy ennen reissua vielä päivittää. Yleensä lähdetään heti johonkin reissuun, kun molemmat perheen aikuiset on lomalla, mutta nyt parin käytännönasian takia on pakko varata matka niin, että vasta myöhemmin lähdetään, niin pieni matkakuumekin ehtii tulla. ihan hauskaa!

Sain ison opiskelujutun valmiiksi, olen siitä tositosi iloinen! Olen tässä, ihan oikeasti aikuisena, ainakin haaveillut uuden oppimisesta. Nyt siihen avautui mahdollisuus. En vielä tiedä, mihin tämä johtaa, johtaako yhtikäs mihinkään, mutta ainakin suunta on selkeä. Uuden oppiminen avaa aina jollain lailla mieltä muullekin uudelle. Virkistää. Tulee sellainen olo, että on vaihtoehtoja, mahdollisuuksia, ellen itse seiso niiden tiellä.


Kiitos kommenteista viime postaukseeni! 💔 Meinaa oikeasti sydän särkyä, kun läheiset on niin tiukilla. Jääpähän oma turha narina ja napina hetkeksi vähemmälle.

Pääsin muutama päivä sitten harjoittelemaan illalla. Oli ihana valo, josta syntyi linkin improvisaatio. Mun mieli rauhoittuu soittamisesta, mistä sun?  

Valon leikkiä toivon sinunkin elämääsi. Ja hyvää juhannusta, kohtahan se jo on!

-rosalia
 


Kommentit

Suositut tekstit