ikkunoista ja kuvaamisesta


Arvelen, että silloin tällöin tulen tekemään postauksen, joissa on lähinnä kuvia. Vaikka ne ei aina ole teknisesti laadukkaita, niin usein niihin sisältyy jotain yleisesti kaunista tai sitten mulle henkilökohtaisesti sangen tärkeää. Ja kun tämä nyt sattuu olemaan mun blogi, niin teen itselleni uskollisesti :) Se lienee aina se paras tapa.
 

Sillä tyylillähän sitä parhaiten jaksaa.Olen
 ehtinyt lueskella aika monia blogeja, ja todellakin huomaan nyt sen, että tämä bloggaaminen on ihan monillekin työtä, tai ainakin osittain. Se aiheuttaa monenlaista ajatusta. Miettii omalla kohdallaan sitä asiaa, että ketä varten tätä teen, mihin tällä pyrin. Kauanko jatkan, jatkanko samalla tavalla vielä vuoden kuluttua.
 


 Olen huomannut kuvaavani paljon ikkunoita. Siihen on varmaan monia syitä, useimmat tiedostamattomia. Minulle kuvissa mielenkiintoista on valo, ja sitähän ikkuna aina päästää sisälle, milloin enemmän, milloin vähemmän. Tykkään vanhoista rakennuksista, ja niissä on usein kauniit, vaikka toisinaan elämää nähneet ikkunat.
 


Äsken kuvia selaillessani huomasin myös, että ikkunakuvat ovat käteviä siinä mielessä, että kun ei ole ihmisiä, ei yleensä tarvitse miettiä, voinko julkaista tämän. Usein tulee hieman paljastaneeksi, missä sitä on seikkailtu ;)


Ikkunat ovat myös hyviä pitämään salaisuuksia. Näistäkään kuvista ei välttämättä tiedä, missä yksi lapsista oli mahataudissa, ja missä sain juoda kahvikupillisen rauhassa nautiskellen.
 

Kiva kun kävit, valoisia päiviä toivottelee
 
-rosalia

Kommentit

  1. Hei! Ensimmäistä kertaa taidan olla blogissasi ja oi miten kiva löytö! Tulen pian uudestaankin ♥ Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! <3 Tule ihmeessä taas kyläileen! -r

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit