arkisia avainsanoja


Meillä elämä on vielä kahtiajakoista. Koululaiset lomailevat, aikuiset puurtavat vielä arkiradalla. Se aiheuttaa tiettyä hermon kiristymistä, kun allekirjoittanut tekee paljon hommia kotoa käsin, ja työrauhan käsite on viime aikoina ollut hieman horjuvaa... no, etuoikeutettua, kun kuitenkin kohta tietää pääsevänsä lomalle koko rakkaan konkkaronkan kanssa, useammaksi viikoksi!

  
Kuitenkin se jonkinmoinen kesä on jo täällä. Ihanaa, kun on jo ollut mekkokelejäkin, vaikka eilen kyllä tuntui, että nyt tarvitaan kohta Nooan arkki!


Perhe. Isommassa mittakaavassa lasken siihen lähimmät ystäväni, melkeinpä nykyään jo huomaamatta. Minulla ei ole oikeita, biologisia siskoja, mutta oikeastaan muutama niin sydänystävää, pitkän pätkän elämää jakaneita naisia, että he ovat mulle siskoja.

Samoin lasten serkuista olen aina vain iloisempi! Taakse jääneessä viikonvaihteessa meillä oli lasten kanssa mahdollisuus pitkästä aikaa viettää oikein kunnolla kolmen serkun kanssa aikaa, ja kylläpä muuten oli vauhdikasta, mutta kivaa!!!
 
 

Mulle kynä ja kirja, kaunokirjoitus erityisesti on avainsanoja tiettyyn luovuuteen. Luovaan kirjoittamiseen. Mutta vielä parempi, että joskus pystyy päästämään silläkin saralla irti omista rutiineistaan. Siihen tämä blogin raapustelu on oiva väline, minä kun olen sangen huono hahmottelemaan ensin käsin mitään. Siitä vaan, roiskaisu näppikselle, ja sitten myöhemmin mietitään... tiedän kyllä, että jotkut miettii paperille kaikenlaisia suunnitelmia. Hyvä heille 👍Annoin itselleni luvan tällä kertaa valita muutama avainsanat, ihan vain intuition pohjalta. Mitkä avais tämän hetken tunnelmia? Hiukan samoin annoin noiden kuvien vain tulla tuolta arkistosta. Joskus on tosi luovuutta herättelevää tehdä sen kummemmin suunnittelematta. Antaa vain jonkun luovuuden tilan kautta virrata. Vähän niinkuin näppiksen kautta, mitä sylki suuhun toisi.

Monella lailla voi tehdä hyvin. Noin niinkun elämässä ylipäätään. Sitä olen enemmänkin miettinyt viime aikoina. Asioihin, ihmisiin, ilmiöihin ja puheenaiheisiin on meillä jokaisella oikeus ja lupa 
suhtautua eri tavoin. Se on joskus tosi vaikeaa. Varsinkin tuo (tämä) somemaailma tuntuu kääntävän vain ääripäät mahdollisiksi. Kuitenkin iso osa ihmisistä töröttää mielipiteineen siinä ilmiöiden puolivälissä.
Luulisin.

Koivuntuoksua sulle!
-rosalia 


 

Kommentit

Suositut tekstit