jaksaako kirjoittaa -vieläkin?


Olen viime aikoina kirjoittanut opiskeluihin liittyen melko paljon. On ollut jännä huomata, että kirjoittaminen ikään kuin ruokkii itse itseään. Eli, vaikka luulisi, ettei enää jaksa tänne blogin puolelle kirjoittaa yhtikäs mitään, niin se kirjoittamisen flow kantaakin myös tänne! 


 Olen lukenut tuollaista Jonssonin iki-ikivanhaa kirjaa, ja siinä on ollut itseasiassa aika hyviä pointteja ja joitakin harjoituksia. Olen myös pystynyt lukemaan sitä epäjärjestyksessä, mihin en siis kykene koskaan, oikeasti juuri koskaan. Eli lukenut lukuja loppupäästä, ja sitten vasta palannut alkupuolen lukuihin, joissa on tiettyjä harjoitteita kirjoittamiseen.

Myös joitain hauskoja juttuja, harjoituksia,  tajusin tehneeni, ihan vain intuitiolla jo aiemmin. Oli silmiä avaavaa lukea, kun joku toinen on ihan tietoisesti laittanut kyseiset asiat kirjaan asti!Vaikka tämä blogin kirjoittaminen on mulle aivan täysin vapaaehtoista ja teen vain siksi, kun tykkään ja haluan, niin ryhdikkäällä päätöksellä, että nyt on aikaa, nyt kirjoitan, niin sitä tekstiä myös syntyy.
Välillä sitä varmaan kuormittaa luovuutta "vaativia" tilanteita ja asiota  ihan liiallisella inspiraation odottamisella. Tekevälle sattuu, huonoja, mutta hyviäkin asioita! Kuvat on edelliseltä Italian matkaltamme. Tänä kesänä ollaan menossa pieneen ranskalaiseen kylään. Jossain vaiheessa ehkä sitten sieltä jotain makupaloja, kuvien muodossa nyt ainakin.


Eipäs tässä kummempia, luovia ja
leppoisia päiviä sitten vaan!

-rosalia

Kommentit

Suositut tekstit