Arkeen kiinni!


No niin, hiljalleen se arki kaikkineen hiipii tänne. Toisaalta ihan mukava, mutta toisaalta... olen jo niin monta elokuuta elänyt koululaisten äitinä, että vaikka tästä kuusta tykkäänkin tositosi paljon, niin muistan kyllä erittäin hyvin, että tähän liittyy töiden ja koulujen alkamisen lisäksi sangen monta harrastusmietintää, pieneksi kasvaneita vaatteita, kalenterin pyörittelyä, kelien ja kellonaikojen arvailua.

Itselläni liittyy tähän myös edelleen kivoja opiskelujuttuja. Ja se se on kyllä virkistävää! Mutta ihan joku pienikin uusi asia tai peräti asenne saattaa olla virkistävää. Itse ainakin sorrun usein ajattelemaan, että "...joo, se on sitten sitä samaa, ja tietäähän sen taas...", vaikka vanhoihin kuvioihin voisi edes yrittää asennoitua pikkuisen eri lailla kuin ennen.

Kaikenlaista sitä on tässä taas pyöritellyt. Lykkäsin tähän blogiinikin hiukan erilaista raamia, saas nähdä jääkö muutokset tähän :)

Tsemppiterkuiksi laitankin tähän alle Rosalianrunojen IG-tilille lataamani kuva parin päivän takaa. Niiiiiin lohdutti, kun toinenkin ihminen mussutti väsyneen näköisenä salasuklaata!
Auringonsäteitä sulle!
-rosalia

Kommentit

Suositut tekstit